Kategoriat: 
Kaikki

Johtamiskoulutus: liiketoiminta

Espoo, Glo Hotel Sello

Syksyllä tarjoutuu mahdollisuus osallistua eläinlääkäreille räätälöityyn liiketoimintaan keskittyvään johtajakoulutukseen. Koulutuksen järjestää Eläinlääkäriliiton tytäryhtiö Fennovet. Liitto tukee jäsentensä osallistumista tähän koulutukseen ja koulutuksesta on mahdollista kerätä opintopisteitä.

Kouluttajana toimii Pekko Nieminen, Ave Group Oy

Koulutuksessa käsitellään seuraavia teemoja:
Kilpailuetu ja kilpailukyky – erikoistuminen, volyymi vai laaja-alaisuus
Kumppani vai kilpailija?
Liiketoimintamalli
Organisaation kyvykkyyksistä asiakkaan saamaan hyötyyn
Strategiasta toimeenpanoon
Johtajan lentokorkeus
Mitä? Miten? Miksi? – Asiakaslähtöisyyden kasvattaminen

Käytännön valmennuspäivät toteutetaan pitkälti yhteistoiminnallisen oppimisen kautta hyödyntäen erilaisia malleja, viitekehyksiä ja työkaluja. Valmennuskokonaisuuden lopullinen sisältö rakentuu osallistujien omien tarpeiden ja haasteiden mukaan.

Koulutus on kohdennettu eläinlääkäreille ja Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet ovat ilmoittautumisessa etusijalla. Koulutuksen osallistujamäärä on rajoitettu.

Opintopisteet:
Koulutus on arvioitu yhden opintopisteen kokonaisuudeksi. Työmäärään on laskettu sisältyvän itsenäistä koulutukseen valmistautumista, asioiden käytäntöön viemistä sekä koulutuksen päätteeksi palautekyselyyn vastaamisen.

Majoitus:
Osallistujille on varattu majoituskiintiö GLO Hotel Sellosta 9.-11.10.2024 väliselle ajalle. Jokainen majoitusta tarvitseva maksaa majoituksen itse ja voi varata huoneen tästä. Huonevaraukset tulee tehdä viimeistään 17.09.2024. Hinta 138 euroa/yö/1hh ja 158 euroa/yö/2hh sis. arvonlisävero, buffetaamiainen ja wifi -yhteys.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli (outi.halli@fennovet.fi, 050-4005710)