Siirry sisältöön

Näkyvyys kanavissamme

Mainostajalle on olemassa erilaisia vaihtoehtoja tavoittaa maamme eläinlääkärit.

Eläinlääkärilehti ja verkkomedia

Suomen Eläinlääkärilehti on Suomen Eläinlääkäriliiton julkaisema ammattiasiaa eläinlääkäreille tarjoava lehti. Lehti tavoittaa lähes 3000 Eläinlääkäriliiton jäsentä ja suuri osa jäsenistämme kertoo lukevansa lehteä. Eläinlääkärilehden koetaan lisäävän eläinlääkärien ammattikunnan yhteenkuuluvuutta. Monipuolinen näkyvyys saadaan hyödyntämällä myös tarjoamiamme mahdollisuuksia digitaalisissa kanavissamme.

Eläinlääkärilehteen tutustutaan paljon tarkemmin kuin järjestö- ja jäsenlehtiin, tai terveydenhoitoalan lehtiin keskimäärin. Lukijoiden yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla, 90 prosenttia ovat erittäin tai melko tyytyväisiä lehteen.

Eläinlääkärilehden lukijatutkimus, Taloustutkimus Oy, 2022

Mainostajalle on olemassa erilaisia vaihtoehtoja:

Mainokset Eläinlääkärilehdessä

Jokaisessa Eläinlääkärilehdessä on eri kokoisia mainoksia. Mainoksista löytyy lisää tietoa mediakortista tai kysymällä suoraan lisätietoja mainosmyynnistä ilmo@sell.fi.

Työpaikkailmoitukset Eläinlääkärilehdessä ja verkkosivulla

Lehdessä julkaistavat työpaikkailmoitukset  julkaistaan automaattisesti Eläinlääkäriliiton verkkosivujen Avoimet työpaikat -osiossa, joka vaatii kirjautumista. Paperilehden työpaikkailmoitusten koot ovat erilaiset kuin lehden mainoksilla. Työpaikkailmoituksen leveys on 170 mm. Jos ilmoitus tulee palstan ensimmäiseksi, sen korkeus on enintään 180 mm, muilla kokonaisilla sivuilla korkeus voi olla enintään 240 mm.

Verkkosivujen Avoimet työpaikat -osioon jätetään ilmoitus täyttämällä Ilmoitus työpaikasta.

Ilmoitus on maksullinen ja kertahinta on 250 euroa. Tarkemmat tiedot löytyvät mediakortista.

Bannerimainokset jäsenkirjeessä

Jäsenkirjeemme ilmestyy kuudesta kahdeksaan kertaa vuodessa ja on hyvin luettu, keskimääräinen avausaste on yli 50 prosenttia. Jäsenkirje on mainostajalle uusi mahdollisuus tavoittaa eläinlääkärit. Tarkemmat tiedot löytyvät mediakortista. Jäsenkirjemainonnan tiedustelut ja -varaukset: toimitus@sell.fi.

Myös tytäryhtiömme Fennovet lähettää noin viisi kertaa vuodessa uutiskirjeitä koko tilaajakunnalle. Eläinlääkäreille tai muille valituille kohderyhmille uutiskirjeitä lähtee enimmillään jopa kahdesti viikossa, ennen kaikkea koulutustilaisuuksiin liittyen. Huomaathan, että reseptilääkemainonta on mahdollista vain eläinlääkäreille lähetettävissä uutiskirjeissä. Fennovet uutiskirjeiden tiedustelut: fennovet@fennovet.fi

Bannerimainokset verkkosivuilla

Suomen Eläinlääkäriliiton (sell.fi), Eläinlääkäripäivien (elainlaakaripaivat.fi) ja liiton tytäryhtiön Fennovetin (fennovet.fi) verkkosivujen sivulla on paikkoja mainosbannereille. Huomaathan, että verkkosivujen bannereissa ei voida julkaista reseptilääkemainontaa. Tarkemmat tiedot löytyvät mediakortista.

Näkyminen Eläinlääkäripäivillä

Suomen Eläinlääkäriliitto järjestää vuosittain Eläinlääkäripäivät Helsingin Messukeskuksessa apunaan omistamansa Fennovet Oy:n kongressipalvelu.

Lisätietoa Eläinlääkäripäivistä ja tapahtuman näyttelystä: markkinointi- ja myyntipäällikkö Tiina Karenius, tiina.karenius@fennovet.fi.

Mistä löytyvät aikataulut ja muut lisätiedot?

Kaikki olennainen tieto löytyy mediakortista. Ota meihin rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Lataa mediakortti

Kaikki tärkeä tieto on koottu mediakorttiin.

Jäikö kysyttävää?

Mikäli sinulla heräsi lisäkysymyksiä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!