Siirry sisältöön

Seniori

Seniorijäsen hyödyntää monipuolisia jäsenetuja ja on vapautettu jäsenmaksusta. 

Seniorijäsenet on vapautettu jäsenmaksusta, vaikka suurin osa jäseneduista on edelleen saatavilla. Eläkkeelle jäämisestä tulee ilmoittaa liiton toimistolle.

Eläinlääkärin työtä tekevän seniorijäsenen tulee ilmoittaa työnteosta liittoon vuosittain. Jäsenetuihin kuuluvat vastuu- ja oikeusturvavakuutukset pysyvät seniorijäsenillä voimassa vain, jos työnteosta on tehty ilmoitus.

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus on työssä olevien jäsenetu

Jäsenetuna olevat vastuu- ja oikeusturvavakuutus on tarkoitettu työelämässä olevien eläinlääkärien turvaksi. Vakuutukset eivät automaattisesti kuulu seniorijäsenyyden etuihin.  

Jos teet eläkkeellä ollessasi edelleen eläinlääkärin työtä, saat käyttöösi vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen ilmoittamalla asiasta liiton toimistoon. Työnteosta on ilmoitettava vuosittain. 

Senioritapaaminen Eläinlääkäripäivien yhteydessä

Aktiiviset seniorijäsenemme järjestävät oman tilaisuuden Eläinlääkäripäivien yhteydessä. Tapaamisen ajankohdasta tiedotetaan jäsenkirjeissä ja Eläinlääkärilehdessä. Tapahtuman osallistumismaksu sisältää luennon ajankohtaisesta aiheesta, kahvitarjoilun, sekä kolmen päivän näyttelylipun Eläinlääkäripäiville.

Kattava materiaalipankki käytössäsi

Jäsenenä pääset materiaalipankkiin, jotka on suunniteltu tukemaan eläinlääkärin työelämää. Materiaalipankista löytyvät esimerkiksi Eläinlääkäriliiton suositukset, sekä luentotallenteita työlainsäädännöstä ja työhyvinvoinnista.

Poimintoja jäseneduista

Eläinlääkärilehti

Seniorijäsen lukee Eläinlääkärilehteä maksuttomasti verkkosivujen digiympäristössä Fimnet-tunnuksilla. Painetun Eläinlääkärilehden voi tilata kotiin toimitettuna lisämaksusta.
Eläinlääkärilehti

Danske Bankin edut

Jäsenenä voit hyödyntää Danske Bankin edut esimerkiksi asuntolainoista ja sijoituspalveluista
Tutustu jäsenetuun

Tapahtumat ja koulutukset

Liiton jäsenille järjestetyt koulutukset ja tapahtumat maksuttomasti tai jäsenhinnoin. Tapahtumakalenterin näet alta.
Tapahtumat

Oletko siirtynyt eläkkeelle?

Jos olet hiljattain siirtynyt eläkkeelle, ilmoitathan siitä meille toimistoon sähköpostitse toimisto@sell.fi.

Muistathan, että vakuutukset eivät automaattisesti kuulu seniorijäsenyyden etuihin ja jäsenetuna olevat vastuu- ja oikeusturvavakuutus on tarkoitettu työelämässä olevien eläinlääkärien turvaksi.

Eläinlääkäri, liity joukkoomme

Seniorijäsenenä voit hyödyntää monipuolisia jäsenetuja ja olet vapautettu jäsenmaksusta.