Siirry sisältöön

Yrittäjä

Jäsenenä saat tukea työurasi eri käänteissä sekä rahanarvoisia jäsenetuja. Lisäksi liitto neuvottelee työsuhdeasioista ja julkaisee ajankohtaisia suosituksia. Katso alta, mitä juuri sinä saat Eläinlääkäriliiton jäsenyydestä.

Yrittäjäjäsenelle tarjoamme yleisten jäsenetujen lisäksi yrittäjyyttä tukevia palveluita, kuten neuvontaa vero- ja talousasioissa. Yrittäjäjäsenille järjestetään yrittäjä-jäsenille suunnattuja keskusteluiltoja muiden kaikille jäsenille suunnattujen tapahtumien lisäksi.

Kaikki tarjoamamme jäsenedut ja -palvelut ovat myös yrittäjäjäsentemme käytössä.

Valvomme jäsentemme etuja niin myös eläinlääkäreinä toimivien yrittäjien etuja. Työelämä-osiosta löytyy yrittäjäjäsenillemme tarkoitettu kattava kokonaisuus eläinlääkäriyrittäjänä toimimisesta. Osa materiaalista on tarkoitettu vain jäsenille ja vaatii kirjautumista Fimnet-tunnuksilla.

Eläinlääkäriyrittäjien edunvalvonnassa teemme tiivistä yhteistyötä Akavan Yrittäjien (AKY) kanssa, jonka jäsenjärjestö olemme. AKY toimii yrittäjien äänitorvena, valvoo yrittäjien etuja ja tuottaa palveluita. Tutustu edunvalvonta- ja vaikuttamistyöhömme sille tarkoitetulla sivulla.

Apua vero-, talous- ja lakikysymyksiin

Jäsenenä saat luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa laki-, vero- ja talouskysymyksissä. Voit kysyä neuvoa esimerkiksi verotuksesta ja arvonlisäverotuksesta, mutta verosuunnittelu ei kuulu palveluumme. Vero- ja talousasioissa auttaa talouspäällikkömme. Työlainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä juristeihimme lakipalvelumme kautta.

Löydä tiimiisi osaaja

Avoimet työpaikat eläinlääkärille on kohtaamispaikka työtä hakevalle ja työtä tarjoavalle. Jäsenillemme kehitetty alusta, jota jäsenemme käyttävät maksutta. Voit ilmoittaa avoinna olevasta työpaikasta verkkolomakkeella maksutta.

Koko maassa avoimia työpaikkoja on 8 kpl (23.07.2024)

Akavalaiset yrittäjät tarjoavat etuja yrittäjäjäsenillemme

Olemme Akavalaisten yrittäjien, eli AKY:n, jäsenjärjestö, joka toimii yhteistyöelimenä jäsenjärjestöilleen kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä, olipa kyseessä yrittäjäkoulutus, yrittäjäedellytysten kehittäminen tai yrittäjätapahtumat. AKY:llä on nykyään yli 23 jäsenliittoa.

Yrittäjäjäsenemme ovat jäseninä omassa Eläinlääkäriliitossa ja heillä on käytössään tarjoamamme jäsenedut ja -palvelut. Lisäksi yhteistyön myötä AKY:n jäsenliiton yrittäjäjäsenet voivat hankkia itselleen Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin edulliseen jäsenhintaan.

Liittymisen hyödyt

Valiokunnissa on osaajia

Valiokunnat valmistelevat asioita, tekevät aloitteita ja esityksiä hallitukselle ja hoitavat kunkin valiokunnan toimenkuvaan kuuluvat asiat. Yrittäjien oma valiokunta ajaa eläinlääkäriyrittäjien asioita liitossa ja ammattikunnassamme.
Tutustu valiokuntiin

Lakipalvelusta juristin neuvoa

Jäsenenä saat luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa työlainsäädännön kysymyksissä juristeiltamme olemalla yhteydessä lakipalveluun.
Lue lisää lakipalvelusta

Monipuoliset ja rahanarvoiset jäsenedut

Eläinlääkäreille suunnatut jäsenedut voivat tehdä työelämästä ja arjesta helpompaa ja edullisempaa.
Kaikki jäsenedut

Kattava materiaalipankki käytössäsi

Jäsenenä hyödynnät kaiken materiaalipankin sisällön, jotka on tehty tukemaan eläinlääkärin työelämää. Samasta paikasta löytyvät esimerkiksi Eläinlääkäriliiton suositukset ja menneiden koulutusten tallenteita.

Yrittäjäpalkinto

Liiton yrittäjäpalkinto myönnetään kolmen vuoden välein. Palkinnolla kannustetaan eläinlääkäriyrittäjyyteen sekä kiinnitetään huomiota ja palkitaan erinomaisella tavalla tässä onnistuneita henkilöitä.

Eläinlääkäri, liity joukkoomme

Hyödynnä monipuolisten jäsenetujen lisäksi yrittäjyyttä tukevia palveluita, kuten neuvontaa vero- ja talousasioissa.