Siirry sisältöön

Jäsenedut ja -palvelut

Jäsenillemme on tarjolla monipuolisesti eläinlääkärien tarpeisiin suunnattuja etuja ja palveluja, joita voit hyödyntää työelämässä ja arjessa.

Millaisia jäsenetuja ja -palveluita tarjoamme?

Eläinlääkärilehti on jäsenlehtemme ja se tarjoaa säännöllisesti ammattiasiaa eläinlääkärille. Eläinlääkärilehden koetaan lisäävään eläinlääkärien ammattikunnan yhteenkuuluvuutta ja on tärkeä kanavana alan kehityksen seuraamiseen.

Lakipalvelu antaa jäsenille maksutonta neuvontaa työsopimuksissa sekä työ- ja virkasuhteisiin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Lisäksi saat neuvoja tavoista, joilla ongelmatilanteita kannattaa lähteä ratkomaan. Palvelu on luottamuksellista.

PUHTI on puhelinreseptien palkkioiden keskitetty tilitysjärjestelmä. Se on jäsenille maksuton ja etu, jota eläinlääkärit eivät saa muualta.

Avoimet työpaikat eläinlääkäreille on kohtaamispaikka työnhakijalle ja työnantajalle. Alusta on jäsenillemme kehitetty ja jäsenemme käyttävät sitä maksutta. Työhakija voi tutustua avoimiin työpaikkoihin ja työnantaja pystyy ilmoittamaan avoinna olevan työpaikan tiedot verkkolomakkeella. Verkkolomakkeella ilmoitettu työpaikka on jäsenelle maksuton.

Vakuutukset turvaavat jäseniämme niin työelämässä kuin vapaa-ajalla. Jäsenemme on vakuutettu automaattisesti vastuu- ja oikeusturvavakuutuksilla. Tämän lisäksi jäsenille tarjotaan Kalevan vakuutusalennuksia, kuten alennuksia henki- ja tapaturmavakuutuksista.

Materiaalipankki kokoaa jäsenille tärkeitä suosituksia, jotka auttavat esimerkiksi ymmärtämään työntekijän oikeuksia. Pankista löytyy lisäksi tallenteita erilaisista koulutuksista, jotka tukevat ammatillista kehittymistäsi.

Muut jäsenedut koostuvat jäsenille suunnatuista koulutuksista, joita tarjotaan maksutta tai merkittävästi halvempaan hintaan. Lisäksi eduista löytyvät opiskelijan matka-apuraha, kirjanpitopalvelut jäsenhintaan ja pääsy Avoimet työpaikat -portaaliin. Member+ tarjoaa ajankohtaisia etuja ja palveluja jäsenillemme sekä heidän perheenjäsenilleen vapaa-aikaan ja kotiin. 

Kattava materiaalipankki jäsenen käytössä

Jäsenenä hyödynnät kaiken materiaalipankin sisällön, joka on tehty tukemaan eläinlääkärin työelämää. Samasta paikasta löytyvät esimerkiksi Eläinlääkäriliiton suositukset, yksityissektorin kattava lakipaketti ja menneiden koulutusten tallenteita.

Jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa

Kätevällä jäsenmaksulaskurilla näet, kuinka paljon todellisuudessa maksat jäsenyydestäsi vuodessa, kun vähennät maksun henkilökohtaisessa verotuksessasi.

Jäsentodistus

Jos tarvitset todistusta jäsenyydestäsi, pyydä sellainen toimistolta. Aiemmin käytössä ollut mobiilijäsenkortti on jäänyt pois käytöstä.
Ota yhteyttä

Erityispätevyydet

Jäsenemme voivat saada Eläinlääkäriliitolta kansainvälisen terveydenhuollon erityispätevyyden ja terveydenhuollon tietotekniikan erityispätevyyden.
Erityispätevyydet

Tapahtumat

Järjestämme jäsenillemme koulutusta työhyvinvoinnista ja työn lainsäädännöstä. Lisäksi jäsenille järjestetään jäseniltoja.
Tapahtumakalenteri

Ajankohtaista jäseneduista ja -palveluista

Eläinlääkärilehti 4/2024 julkaistiin

Kategoriat: 
Ajankohtaista
Jäsenetu

Uudet verkkosivumme on julkaistu!

Kategoriat: 
Ajankohtaista
Jäsenetu

Eläinlääkärilehti 3/24 on ilmestynyt

Kategoriat: 
Ajankohtaista
Jäsenetu

Jäsenenämme saat monipuoliset edut käyttöön

Jäsenellämme on käytössään valikoima eläinlääkärille suunnattuja etuja työhön ja vapaa-aikaan.

Jäikö jokin mietityttämään? Voit aina olla yhteydessä toimistoomme ja kysyä lisää eduista ja palveluista!