Siirry sisältöön

Muut jäsenedut

Liiton jäsenenä saat käyttöösi laajan valikoiman etuja työhön ja vapaa-aikaan.

Kattava materiaalipankki jäsenen käytössä

Jäsenenä hyödynnät kaiken materiaalipankin sisällön, jotka on tehty tukemaan eläinlääkärin työelämää. Samasta paikasta löytyvät esimerkiksi Eläinlääkäriliiton suositukset, yksityissektorin kattava lakipaketti ja menneiden koulutusten tallenteita. Tutustu materiaalipankkiin.

Kirjanpito- ja verokoulutukset

Liitto järjestää vuosittain kirjanpito- ja verokurssit eläinlääkäreille. Tarjoamme maksuttoman ensiosallistumisen kirjanpitokurssille viidennen ja verokurssille kuudennen vuoden opiskelijoille.

Kirjanpitopalvelut ja koulutuksia jäsenhintaan

Fennovet on Eläinlääkäriliiton tytäryhtiö, joka tarjoaa jatkokoulutusten lisäksi eläinlääkäreihin erikoistunutta tilipalvelua. Jäsenenä osallistut koulutuksiin edullisemmin ja jos haluat ulkoistaa toiminimen tai yrityksen kirjanpidon, kirjanpitopalvelut ovat käytössäsi jäsenhintaan. Lue lisää

Opiskelijoiden matka-apurahat

Eläinlääkäriliiton opiskelijajäsenet voivat hakea apurahaa opintoihin liittyviin matkoihinsa. Hakukierrokset järjestetään keväällä ja syksyllä. Lue aiheesta lisää täältä.

Fimnet-tunnukset

Fimnet-tunnus on Lääkärikompassin palvelu, jonka Eläinlääkäriliiton jäsenet saavat automaattisesti. Tunnuksilla pääsee kirjautumaan moniin sähköisiin asiointipalveluihin, kuten Eläinlääkäriliiton jäsensivuille ja Fimnet -sähköpostiin.  

Fimnet -tunnuksien avulla liiton jäsenet pääsevät tutustumaan myös Lääkärilehden verkkojulkaisuihin ja sähköiseen Pharmaca Fennica Veterinaria -tietokantaan. Omien jäsentietojen päivittäminen onnistuu myös verkossa Fimnet –tunnusten avulla.

Eläinlääkärien työpaikkalistaus

Jäsentunnuksilla pääset selaamaan avoinna olevia eläinlääkärin tehtäviä verkkosivuillamme. Liiton jäsenenä voit jättää yrityksesi työnhakuilmoituksen maksuttomasti muiden liiton jäsenten luettavaksi.

Toimiston kautta jätetyt ilmoitukset ovat maksullisia. Eläinlääkärilehdessä julkaistut työpaikkailmoitukset julkaistaan automaattisesti myös verkossa.

Koko maassa avoimia työpaikkoja on 8 kpl (23.07.2024)

Katso avoimet työpaikat täältä

Erityispätevyydet

Eläinlääkäriliitto voi myöntää kansainvälisen terveydenhuollon erityispätevyyden ja terveydenhuollon tietotekniikan erityispätevyyden. Nimikkeet ovat olleet jäsenten saatavilla syksystä 2019 alkaen. Lue lisää

Pharmaca Fennica Veterinaria

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet voivat käyttää Pharmaca Fennica Veterinarian digitaalista versiota Fimnet –tunnuksillaan. Sähköisessä versiossa on hakupalvelu ja koko palvelu on optimoitu mobiilikäyttöön, eli sitä on kätevä pitää mukana praktiikkatyössä. 

Julkaisu on saatavilla edelleen myös painettuna versiona Lääketietokeskuksesta.

Member+ -edut käytössäsi

Member+ tarjoaa ajankohtaisia etuja ja palveluja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen vapaa-aikaan ja kotiin. Tarjouksia löytyy monista eri kategorioista, kuten: 

  • lomahuoneistot 
  • talous ja finanssipalvelut 
  • yrittäjät 
  • vapaa-aika ja hyvinvointi. 

Edut vaihtuvat aina vuoden mittaan. Katso ajantasaiset etusi täältä.

Akavalaisten yrittäjien jäsenedut

Eläinlääkäriliitto on ollut AKY:n jäsen vuodesta 2017 alkaen, ja siksi Eläinlääkäriliiton jäsenet ovat automaattisesti myös AKY:n jäseniä. AKY:n kautta saat yrittäjille suunnattuja palveluita etuhintaan, sekä pääsyn yrittäjäaiheisiin webinaareihin ja livetapahtumiin.

Tapahtumien lisäksi liiton jäsenenä saat Suomen Yrittäjien palvelupaketteja jäsenhintaan.

Akavalaiset yrittäjät (AKY) järjestää tapahtumia ja koulutuksia ja tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua myös muiden alojen yrittäjien kanssa. AKY kokoaa yhteen yrittäjäjäseniä yli kahdestakymmenestä eri alan ammattiliitosta.

Kiila-kuntoutus

Kelan tarjoamien Kiila-kuntoutuskurssien tavoite on parantaa työkykyä ja tukea pysymistä työelämässä. Eläinlääkäriliiton jäsenille Kiila-kuntoutusta järjestetään ryhmissä ja niistä tiedotetaan Eläinlääkärilehdessä ja liiton jäsenkirjeissä. Seuraava kuntoutuskurssi on alustavasti suunnitteilla vuodelle 2025.

Liiton logon käyttöoikeus

Liiton jäsenellä on oikeus tietyin edellytyksin käyttää liiton logoa ammattitoiminnassaan kuten eläinlääkäriasemien ja yksityisten eläinlääkärien mainoksissa ja kotisivuilla. Logon käyttämiseen tulee pyytää etukäteen kirjallinen suostumus liitosta.

Liiton toimistolta voit myös tilata onnittelu- tai surunvalitteluadresseja liiton logolla.

Tukea vaalien ehdokkaille

Kun olet ehdokkaana alueellisissa tai valtiollisissa vaaleissa, sinulla on liiton jäsenenä tilanteen mukaan mahdollisuus saada tukea vaalikampanjaan. Vaalituista ilmoitetaan erikseen kunkin vaalin kohdalla ja lisätietoja voit kysyä myös toimistoltamme.

Kissaliiton kasvattajakurssi

Suomen Kissaliitto tarjoaa suomalaisille eläinlääketieteen opiskelijoille maksutta osallistumisen verkko-opiskeluna järjestettävälle kasvattajan peruskurssille.

Osallistu ja vaikuta

Eläinlääkäriliiton valiokuntien kautta jäsenemme ovat mukana vaikuttamassa liiton toimintaan ja ammattikunnan ajankohtaisiin asioihin.

Fennovetin edut jäsenille

Eläinlääkäriliiton tytäryhtiö Fennovet tarjoaa eläinlääkäreille suunnattuja koulutuksia, kirjanpitopalveluita ja ammattikirjallisuuteen keskittyneen verkkokaupan. Verkosta tilaat kätevästi myös lemmikkieläinpassit ja leimasimet.

Eläinlääkäriliiton jäsenenä saat alennuksia Fennovetin koulutuksista ja tilipalvelun hinnastosta.

Jäsenillemme rahanarvoisia etuja

Jäsenillemme on tarjolla monipuolisesti eläinlääkärien tarpeisiin suunnattuja rahanarvoisia etuja, joita voit hyödyntää työelämässä ja arjessa.