Siirry sisältöön

Jäsenyys kannattaa

Jäsenenä saat tukea työuran eri käänteisiin ja voit hyödyntää rahanarvoisia työelämään ja arkeen suunnattuja jäsenetuja.

Jäsenyys kannattaa, sillä saat tukea eläinlääkärin työuran eri käänteisiin hyödyntämällä lakipalvelumme juristeja ja tutustumalla laatimiimme suosituksiin, jotka löytyvät jäsenten materiaalipankista.

Eläinlääkäreille suunnatut jäsenedut voivat tehdä työelämästä ja arjesta helpompaa ja edullisempaa. Eläinlääkärit työskentelevät hyvin erilaisissa tehtävissä ja se on huomioitu toiminnassamme. Katso, mitä jäsenyytemme tarjoaa juuri sinulle opiskelija, työ- ja virkasuhteessa oleva, yrittäjä tai seniori.

Jäseneksemme voidaan hyväksyä Suomessa laillistettu eläinlääkäri sekä eläinlääketiedettä Suomessa tai ulkomailla opiskelevat henkilöt. Jäsenenä kuulut yli 3 000 eläinlääkärin laaja-alaiseen joukkoon. Joukkovoima ja vaikuttava eläinlääkäriääni syntyvät, kun eläinlääkärit liittyvät jäseniksi. Korkea järjestäytymisasteemme, yli 80 prosenttia, vahvistaa työtämme edunvalvonnan ja vaikuttavuuden saralla – pidetään siitä kiinni.

Eläinlääkäriliiton missiona on terve ja hyvinvoiva eläinlääkäri, joka jaksaa tehdä työtä eläkeikään asti.

Jäseneksi liittyminen on fiksua!

  • Tavoitteemme on menestyvä ja hyvinvoiva eläinlääkäri työssä ja vapaalla.
  • Tarjoamme tukea työuran eri käänteisiin.
  • Tarjoamme henkilökohtaisia ja rahanarvoisia jäsenetuja, jotka voivat tehdä työelämästä ja arjesta helpompaa ja edullisempaa.
  • Jäsenenämme olemme vakuuttanet sinut oikeusturva- ja vastuuvakuutuksilla.
  • Tarjoamme mahdollisuuden verkostoitua muiden alan osaajien kanssa.

Vaikutetaan yhdessä!

  • Puhumme eläinlääkärien puolesta, edistämme alan työoloja ja teemme eläinlääkärin työtä tunnetuksi. Joukossa ääni kantaa kauemmas.
  • Vaikutamme eläinten hyvinvointiin liittyvän lainsäädännön ja muun hallinnon uudistamiseen.

Liity jäseneksi nyt!

Näin jäsenmaksusi määräytyy

Liiton jäsenmaksu vuonna 2024 on 1,39 % eläinlääkärin ansiotuloista. Ansiotulot katsotaan  viimeisimmän vahvistetun verotuksen perusteella (verotuspäätös).

Vuonna 2024 eläinlääkärin jäsenmaksu on vähintään 139 euroa ja enintään 505 euroa. Opiskelijajäsenen vuosimaksu alkaen 40 euroa.

Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen

Muistathan että jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen henkilökohtaisessa verotuksessasi. Laskurilla lasket kuinka paljon jäsenmaksusta jää maksettavaa verovähennyksen jälkeen.

Liittymisen hyötyjä

Lakipalvelusta juristin neuvoa

Jäsenenä saat muun maksutonta neuvontaa työsopimuksissa sekä työ- ja virkasuhteisiin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.
Lue lisää lakipalvelusta

Valiokunnissa on osaajia

Valiokunnat valmistelevat asioita, tekevät aloitteita ja esityksiä hallitukselle ja hoitavat kunkin valiokunnan toimenkuvaan kuuluvat asiat.
Tutustu valiokuntiin

Monipuoliset ja rahanarvoiset jäsenedut

Eläinlääkäreille suunnatut jäsenedut voivat tehdä työelämästä ja arjesta helpompaa ja edullisempaa.
Kaikki jäsenedut

Jäsenenä kehityt ja verkostoidut

Rakentavat neuvottelutaidot

 – 
Jäsenille
Kategoriat: 
Kaikki
Tallenne

Johtamiskoulutus: liiketoiminta

 – 
Kategoriat: 
Kaikki

Eläinlääkäripäivät 2024

 – 
Kategoriat: 
Kaikki

Eläinlääkäri, liity joukkoomme

Tarjoamme monipuolisten jäsenetujen ja lakipalvelun lisäksi eri työuran vaiheessa oleville eläinlääkäreille erilaisia etuja. Lisäksi vaikutamme monipuolisesti eläinlääkärien työkenttään liittyvään päätöksentekoon.