Siirry sisältöön

Tutkittua

Toteutamme säännöllisesti tutkimuksia edunvalvonnan suunnittelun tueksi

Jäsenkysely

Jäsenkysely toteutetaan joka toinen vuosi, seuraavan kerran vuonna 2025. Jäsenet saavat kutsun osallistua tutkimukseen jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiin ja vastaamaan pääsee myös liiton verkkosivuilla. Jäsenkyselyn yksityiskohdista tiedotetaan verkkosivuilla, jäsenkirjeessä, sosiaalisessa mediassa ja Eläinlääkärilehdessä.

Vastaamalla jäsenkyselyyn osallistut liiton toiminnan ja edunvalvonnan suunnitteluun. Mitä enemmän vastauksia saamme, sitä paremmin liiton toimintaa voidaan suunnitella palvelemaan jäseniä. Jäsenkyselyssä kerää tietoja eri elämänvaiheissa ja sektoreilla työskenteleviltä jäseniltä.

Alta löydät vuoden 2022 jäsenkyselyn kaikkien sektorien tulokset pdf -tiedostona.

Jäsenkysely 2022

Lataa Jäsenkysely 2022
2,57 Mt

Eläinlääkärilehden lukijatutkimus

Eläinlääkärilehti on eläinlääkärien oma lehti, jota Suomen Eläinlääkäriliitto julkaisee. Kyseessä on ammattijärjestön jäsenlehti, joka julkaisee ainoana maailmassa vertaisarvioitua eläinlääketieteellistä tutkimusta suomeksi.

Lehden lukijatutkimus seuraa lukijoiden ajatuksia ja odotuksia lehden sisällöstä ja julkaisumuodosta. Lukijatutkimus toteutetaan säännöllisin väliajoin, viimeisimmät tulokset ovat vuodelta 2022. Jäsenet saavat sähköpostitse kutsun osallistua lukijatutkimukseen, kun se on jälleen ajankohtainen.

Kyselyt opiskelijoille ja nuorille eläinlääkäreille

Eläinlääketieteen opiskelijoille ja alle viisi vuotta eläinlääkärinä työskenteleville on ajoittain järjestetty omia tutkimuksia. Nuorten eläinlääkärien kyselyiden tavoitteena on ollut esimerkiksi perehdytyskäytäntöjen kartoitus, työpaikan valintaan vaikuttavien tekijöiden tunnistaminen, työhyvinvoinnin mittaaminen.