Kategoriat: 
Eläinlääkäripäivät
Kaikki

Eläinlääkäripäivien avajaiset

Eläinlääkäripäivien avajaisia vietetään perinteiseen tapaan ensimmäisen luentopäivän iltana. Ohjelmassa on monipuolisesti puheenvuoroja, kuten puheenjohtajan katsaus, valtiovallan tervehdys, Kai Skutnabb -kunnialuento, sekä Vuoden eläinlääkärin puheenvuoro. Avajaiset huipentuvat cocktail-tilaisuuteen, joka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden vaihtaa kuulumisia kollegoiden kesken.

Kaikki Eläinlääkäripäivien osallistujat, Eläinlääkäriliiton jäsenet ja kutsuvieraat ovat tervetulleita avajaisiin ja cocktail-tilaisuuteen. Ilmoittautuminen tapahtumaan tulee tehdä etukäteen, ja se on helpointa suorittaa Eläinlääkäripäivien ilmoittautumisen yhteydessä, mutta viimeistään 23. lokakuuta.

Jos et ilmoittauduttuasi pääsekään osallistumaan avajaisiin, pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta ruokahävikin vähentämiseksi. Muutokset ja tiedustelut Fennovet Kongressipalvelulle sähköpostitse (elp@sell.fi) tai puhelimitse 0977454819

Eläinlääkäripäivien ilmoittautuminen avataan 12. heinäkuuta. Edullisimmat osallistumishinnat ovat voimassa 17. syyskuuta asti.