Kategoriat: 
Ajankohtaista
Jäsenetu

Uudet verkkosivumme on julkaistu!

Uudet verkkosivumme ovat nyt toiminnassa. Uudistuksen tavoitteena on palvella Eläinlääkäriliiton jäseniä entistä paremmin, selkeyttää viestintää ja parantaa tiedon löydettävyyttä.

Olemme myös tehostaneet edunvalvonta- ja vaikuttavuustyön esilletuontia. Lisäksi tiedot on järjestetty selkeästi kunkin jäsenryhmän tarpeiden mukaan. Kirjaudu jäsensivuillemme tutuilla Fimnet-tunnuksillasi.

Jos huomaat virheitä verkkosivuillamme, voit lähettää korjauspyynnön toimiston sähköpostiosoitteeseen toimisto@sell.fi.

Fimnet-tunnukset pysyvät ennallaan

Kirjautumista varten tarvitset samoja Fimnet-tunnuksia, kuin aikaisemmin. Jäsenen kannattaa kirjautua olemassa olevilla Fimnet-tunnuksilla verkkosivuille, jotta hän pääsee nauttimaan kaikesta verkkosivulla olevasta sisällöstä.

Helpoin tapa kirjautua sisään Fimnet-tunnuksilla on klikata sell.fi-etusivulla kohtaa ”Kirjaudu”. Kohta on merkitty kuvassa yllä oranssilla.

Sektorikohtaiset asiat on koottu yhteen paikkaan

Tiedot on järjestetty selkeästi kunkin jäsenryhmän tarpeiden mukaan Työelämä-osioon.

Sektorin asiat löytyvät keskitetystä Työelämä-osio kohdasta, joka on merkitty kuvassa oranssilla.

Materiaalia jäsenille

Vain jäsenille suunnattu tieto on merkitty violetilla Jäsenille-täpällä tai lukko-ikonilla.

Jäsenellä on käytössä entistä laajemmin materiaalia, kuten esimerkiksi Eläinlääkärilehdessä julkaistuja artikkeleja. Uusi jäsenen materiaalipankki sisältää tietoa, suosituksia ja koulutuksia eläinlääkärin työn tueksi.

Materiaalipankin löydät Työelämä-osion valikosta. Kuvasta löytyvät myös ikonit, jotka tarkoittavat, että materiaalin lukeminen vaatii kirjautumista Fimnet-tunnuksilla.

Hakutoiminto löytää tietoa

Hakutoiminta on entistä tehokkaampi löytämään etsimääsi tietoa. Toiminto löytyy jokaisen sivun oikeasta ylänurkasta.

Haku-sanaa klikkaamalla avautuu hakulaatikko, johon voit kirjoittaa mitä etsit. Hakulaatikon alle aukeaa automaattisesti neljä osuvinta sivua. Klikkaamalla ”katso kaikki tulokset” löydät enemmän sivuja, jotka sisältävät etsimäsi sanan.

Päivitä jäsentiedot

Jäsentietojen päivittäminen on tärkeää, jotta tietosi ovat ajan tasalla. Verkkosivujen kautta voit päivittää yhteystietosi, työtilanteesi, Eläinlääkärilehden tilauksen ja Puhti -reseptipalkkiopalvelun yhteystietoja. Pitämällä jäsentiedot ajan tasalla saat ajankohtaisempaa ja kohdennetumpaa tietoa oman sektorin koulutuksista ja tapahtumista sähköpostiisi.

Päivitä jäsentietosi -linkki löytyy kaikkien sivujen lopusta pikalinkeistä.
Huomaathan, että jäsenportaalissa on eri alasivuja, joilla päivität erilaista tietoa. Esimerkiksi työtilanteen muuttuessa, merkitse muutos Työsuhteet-osioon.

Jaa Ajankohtaista

Jäikö kysyttävää?

Jäikö kysyttävää tai huomasitko virheitä uusilla verkkosivuilla? Ole yhteydessä toimistoon esimerkiksi sähköpostin kautta toimisto@sell.fi.

Ajankohtaista