Siirry sisältöön

Kalevan vakuutusalennukset

Henkivakuutus pysyvästi edulliseen hintaan

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenenä saa tuntuvan jäsenalennuksen Kalevan henkivakuutuksesta. Henkivakuutus tuo turvaa perheellesi pahimman sattuessa sinulle. Henkivakuutus korvaa sairaudesta ja tapaturmasta johtuvan kuoleman.

Kalevan henkivakuutuksen* saa 62 prosenttia normaalihintoja edullisemmin.

Vakuutuksen voi ostaa itselleen tai pariturvana itselleen ja puolisolle. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on Eläinlääkäriliiton jäsen. Pariturvana henkivakuutuksen kokonaishinta on edullisempi kuin yksittäin ostettuna.

Henkivakuutuslaskuri

Alla kaksi hintaesimerkkiä Kalevan* vakuutuksista:

Vakuutettuina 30-vuotias Eläinlääkäriliiton jäsen ja hänen saman ikäinen kumppaninsa,
100 000 € henkivakuutus kahden hengen yhteisturvana, yhteensä 9,60 €/kk eli n. 115 € vuodessa. (Hinta ilman jäsenyyttä 29,40 €/kk).

Vakuutettuna 30-vuotias Eläinlääkäriliiton jäsen yksin, henkivakuutus 100 000 €,
maksu 6,70 €/kk eli n. 80 € vuodessa. (Hinta ilman jäsenyyttä 14,70 €/kk).

Henkivakuutuksesi hinnan voit laskea kätevästi osoitteessa kalevavakuutus.fi/elainlaakarit. Koodilla ETUKUUKAUSI saat ensimmäisen kuukauden veloituksetta 30.4.2024 asti.

Etua myös tapaturmavakuutuksista

Kaleva* tarjoaa jäsenille ja puolisollesi edulliset tapaturmavakuutukset. Vakuutuksen turvat voit valita elämäntilanteesi mukaan.

Tapaturvavakuutukset sisältävää turvat:

  • Tapaturmasta aiheutuvien hoitokulujen varalta: Turvalla varaudut tapaturmasta syntyviin hoitokuluihin aina 50 000 euroon saakka ilman omavastuuta.
  • Tapaturmasta aiheutuneen pysyvän haitan varalta: Pysyvän haitan turva on sitä varten, jos vammaudut pysyvästi tapaturman seurauksena. Korvaussumma on 80 000 euroa

Tapaturmavakuutusta voi täydentää

Vakuutus lyhytaikaisen työkyvyttömyyden varalta

Kalevan* turvan avulla saat päivärahaa, kun sinulle aiheutuu lyhytaikainen, tapaturmasta aiheutuva työkyvyttömyys. Turvan omavastuuaika on 7 päivää ja sen tarkoituksena on jättää turvan ulkopuolelle ne työkyvyttömyyspäivät, joilta työnantaja usein maksaa palkan.

Lapsen Primus tapaturmavakuutus

Kalevan* tarjoama Lasten tapaturmavakuutus, joka on voimassa aina 25 ikävuoteen saakka ja on paketoitu seuraavasti:

  • Turva tapaturman aiheuttamiin hoitokuluihin 20 000 euroa
  • Turva tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan, eli invaliditeetin varalta 100 000 euroa
  • Turva tapaturman aiheuttaman kuoleman varalta 5 000 euroa

Lapsen tapaturmavakuutus on voimassa aina ja kaikkialla, eikä siinä ole omavastuuta. Lisäksi se kattaa kilpaurheilussa sattuneet tapaturmat aina 18 ikävuoteen asti.

*Vakuutuksen myöntäjäyhtiö on Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Lisätietoa Kalevan tarjoamista vakuutusalennuksista: kalevavakuutus.fi/elainlaakarit.